Wij zijn Dommerholt & ten Brinke

Regio Bank1123 8131

Wij zijn er voor financieel advies

Bij ons sta jij als klant centraal. We zijn kundig, betrokken en focussen op gemak. Onze adviseurs nemen de tijd voor persoonlijk advies en zoeken naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Financiële zekerheid maken we samen
Door samen te kijken naar jouw situatie brengen we de financiële risico’s in kaart. We maken een helder overzicht en spreken af welke risico's je zelf kunt en wilt lopen en wat er uiteindelijk verzekerd moet worden. Door onze jarenlange ervaring en goede onafhankelijke samenwerking met verzekeraars, banken en inkooporganisaties, weten wij welke oplossingen en producten bij jou passen. Zo ervaar jij financiële rust en zekerheid.

Door te kijken naar het leven achter de risico’s 
Dommerholt & ten Brinke biedt het gemak van financieel advies met een persoonlijk aanspreekpunt. Jouw unieke leven is de basis voor onze werkzaamheden. Door te investeren in lange vertrouwensrelaties kennen we onze klanten. Dat is essentieel om een passend advies te kunnen geven.
 

2020 06 29 83
Admiratio 4q04 R7 DC Rig unsplash

Zekerheid gemaakt voor jouw leven 
Jouw leven is uniek en verandert door de jaren heen. Doordat je vaste aanspreekpunten hebt, weten wij wie je bent, in welke levensfase je zit en wat voor jou belangrijk is.

Meer weten? 
Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij gegroeid, hebben we onszelf vernieuwd en gespecialiseerd. Het belangrijkste is voor ons altijd overeind gebleven. Het bieden van financiële rust en zekerheid waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is.

Samen sterker, samen verder

Licent is een groep van financieel dienstverleners en heeft de ambitie om de meest mensgerichte financiële dienstverlener van Nederland te zijn. Inmiddels zijn we met veel overtuiging onderweg als een groep van, voor en door ondernemers. Met meer dan 30 vestigingen zijn we actief in een groot deel van Nederland en worden we gezien als dé partner voor financieel dienstverleners die de kracht van samenwerking zoeken en hun eigen sterke lokale positie willen behouden en uitbouwen. Hierdoor staan wij samen sterk en ben jij altijd verzekerd van het juiste advies! 

Over Licent