Nalatenschapsplanning

Kíen Licent Life Event Woning 32

Inzicht in wat gebeurt met bezittingen

Een nalatenschapsplanning maakt inzichtelijk wat er gebeurt met bezittingen en schulden van iemand die overlijdt. Het is belangrijk om dit op tijd te regelen, om vervelende situaties te voorkomen.

 

Regel je nalatenschap en houd regie over je leven

De financiële gevolgen van het overlijden van je partner of jezelf is niet iets waar je graag over nadenkt, maar het is wel belangrijk om dit goed te regelen. Wat zijn voor jou de beste keuzes en hoe kun je deze vastleggen. Wij denken met je mee, zodat je alles goed geregeld hebt voor jouw nabestaanden.

Contact

Overlijden

Als jij komt te overlijden hebben nabestaanden recht op jouw nalatenschap. Dit kan bestaan uit bezittingen maar ook uit schulden. Erfrechtplanning geeft inzicht hoe je hierin de beste keuzes kunt maken voor jouw nabestaanden, dit wordt vastgelegd in een testament.

Testament

Zonder testament wordt de nalatenschap volgens de wettelijke regels verdeeld. Dit kan fiscaal nadelig uitpakken. Een testament is heel persoonlijk en jouw vermogen en wensen spelen hierbij een belangrijke rol. Wij kunnen jou het best adviseren als we samen kijken naar de mogelijkheden en wensen.

Levenstestament

Tijdens je leven kun je te maken krijgen met een ongeval waardoor je zelf niet meer in staat bent om zelf belangrijke keuzes te maken. Een levenstestament biedt hiervoor de uitkomst. Je legt hierin vast hoe jij wilt dat de zaken geregeld worden en wie de belangrijke beslissingen nemen als jij dit zelf niet meer kan. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke wensen.

Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Neem contact met ons op.

Wij brengen jouw situatie in kaart.

Je ontvangt een advies op maat.

We checken jouw situatie jaarlijks.

Wij zijn bij jou in de buurt

Pand Hardenberg

Dommerholt & Ten Brinke Hardenberg

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0523 - 272 077

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 09 38 42

Dommerholt & Ten Brinke Gramsbergen

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0524 - 745 000

Afspraak maken