Financiële planning

Kíen Licent Life Event Woning 32

Mogelijkheden voor toekomstige uitgaven

Met een financieel plan worden de mogelijkheden voor toekomstige uitgaven inzichtelijk gemaakt en kijken we naar de noodzaak om te sparen.

Zekerheid voor de toekomst

Het is belangrijk om stil te staan bij jouw financiële situatie van later. Er zijn veel onzekerheden en voor iedereen is dit verschillend. Neem bijvoorbeeld je inkomen na je werkzame leven of de financiële gevolgen bij het overlijden van je partner. Hoe jouw situatie er in de toekomst uit ziet hangt sterk af van jouw huidige situatie en persoonlijke voorkeuren. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken door middel van een passend advies.

Contact

Toekomstplannen

Eerder stoppen met werken, een verre reis of misschien wel een mooi vakantiehuis kopen. Je hebt er vast wel eens over nagedacht. Een financiële planning geeft inzicht in je inkomsten en uitgaven. Het geeft inzicht in jouw financiële leven, of je optimaal gebruik maakt van de fiscale regelingen en hoe je dit in kunt zetten voor jouw toekomstplannen.

Scenario's

In de toekomst kunnen zich verschillende scenario’s voordoen. Je kunt bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken, waardoor een deel van je inkomen weg valt. Met een financiële planning krijg je inzicht in wat je nu al kunt doen voor zo’n scenario. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor vermogensopbouw, zodat je geld opzij kunt zetten voor later. We bespreken samen de mogelijkheden en zetten de voor- en nadelen voor jou op een rij.

Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Neem contact met ons op.

Wij brengen jouw situatie in kaart.

Je ontvangt een advies op maat.

We checken jouw situatie jaarlijks.

Wij zijn bij jou in de buurt

Pand Hardenberg

Dommerholt & Ten Brinke Hardenberg

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0523 - 272 077

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 09 38 42

Dommerholt & Ten Brinke Gramsbergen

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0524 - 745 000

Afspraak maken