Hypotheekadvies passend bij jouw situatie

2020 08 13 35

Wij begrijpen als geen ander dat de financiering voor jouw woning moet passen bij de levensfase waarin jij je bevindt. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij jou past, denkt een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs graag mee met jouw situatie.

Een hypotheek kiezen

Het vergt een andere aanpak om je eerste woning te financieren, dan een lening te krijgen voor een verbouwing, nieuwbouwproject of een tweede (vakantie)huis. We helpen je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden mogelijke vragen.

Contact

Persoonlijk advies

Wil jij weten welk type financiering en hypotheek het beste past bij jouw persoonlijke situatie? In een gesprek met een van onze persoonlijk adviseurs brengen we jouw behoeften in kaart en krijg je de verschillen tussen de mogelijke hypotheken uitgelegd. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we jou de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Maak een afspraak of kom langs. 

Hypotheekvormen

Sta je op het punt om je eerste huis te kopen, of ben je juist op zoek naar een tweede hypotheek voor een vakantiewoning? Elke situatie kent een passende hypotheekvorm.

Bereken direct jouw maximale hypotheek

Bereken nu wat je maximaal kan lenen en wat je bijbehorende bruto en netto maandlasten zijn. 

Ik koop
Bruto jaarinkomen

Wij zijn bij jou in de buurt

Pand Hardenberg

Dommerholt & Ten Brinke Hardenberg

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0523 - 272 077

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 09 38 42

Dommerholt & Ten Brinke Gramsbergen

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0524 - 745 000

Afspraak maken

Wij vergelijken onafhankelijk 25 hypotheken

Wij vergelijken onafhankelijk meer dan 25 hypotheekverstrekkers. Er zijn veel verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden voor het vastzetten van de rente. Wij bekijken graag samen welke vorm het best bij je past.

AEGON
Argenta
Attens 2021 11 17 082616 dtqg
Bijbouwe 2021 11 17 083046 ostz
Blg
Centraal beheer 2021 11 17 082701 giwr
FLORIUS 2021 11 17 082848 dnkp
Hypotrust
Ing
IQWOON
Lloyds bank
Logo 02
Logo 03
Merius 2021 11 17 082737 phjb
Munthypotheken logo black
NIBC logo
Nn
Obvion 2021 11 17 083000 iibr
Reaal 2021 11 17 083141 vmiw
Regiobank
Robuust
Syntrus
Tellius
Tulp
Venn
Woonfonds
WUB

Persoonlijk advies

Het type hypotheek dat bij jou past, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen. Wil je bijvoorbeeld een woning kopen of ben je juist op zoek naar extra financiering voor een verbouwing? Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek bij ons op kantoor of bij jou aan huis om jouw behoeften in kaart te brengen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Maak een afspraak of kom bij ons langs.

Contact
Hypotheken 02

Plan een adviesgesprek bij Dommerholt & Ten Brinke

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen over hypotheken

Wanneer je bezig bent om een hypotheek te kiezen, wil je dat deze past bij je persoonlijke situatie. We begrijpen als geen ander dat een hypotheektraject de nodige vragen kan oproepen. Daarom hebben we informatie rondom de financiering van een hypotheek en het afdekken van mogelijke risico's voor je uiteen gezet.


 

Financiering

Wil je een nieuwe woning kopen? Houd er dan rekening mee dat je maximaal 100% van de (markt) waarde van de woning als hypotheek kunt afsluiten. Dit betekent dat je de bijkomende kosten van een notaris, taxatie of eventueel een hypotheekadvies zelf moet financieren. Onze adviseurs denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Huis huren of kopen
Risico's afdekken

Wanneer je een hypotheek afsluit, ga je een betalingsverplichting aan voor de komende 20 of 30 jaar. Dit betekent dat je geacht wordt de hypotheek af te betalen binnen de bepaalde termijn. Het risico op overlijden is een risico dat je wilt afdekken zodat je zeker weet dat je nabestaanden in het huis kunnen blijven wonen. Daarvoor kun je een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Ook een daling in je inkomen door bijvoorbeeld het verliezen van je baan of een echtscheiding kan een reden zijn waardoor je de hypotheek niet meer kunt betalen. Daarvoor is de Nationale Hypotheek Garantie in het leven geroepen. Het is belangrijk dat je je goed inleest in de voorwaarden of laat adviseren door een erkende adviseur over het afdekken van risico's.