Wij zijn er voor financiële rust en zekerheid.

Kíen Licent Life Event Bedrijf 14

Wij zijn er als je voor jezelf wil beginnen.

Onze adviseur gaat graag met jou in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen en een advies te bieden. 

Wij verdiepen ons in jou en jouw onderneming, zodat we financiële zekerheid kunnen bieden voor jouw situatie.

2020 06 29 83
20200511 zonnepanelen 9
2020 06 15 22
2020 07 04 11

Wij zijn er voor jou.

Als ondernemer moet je aan veel zaken denken. Je wil zoveel mogelijk vooruit kijken, zodat je financiële zekerheid hebt voor jezelf, je werknemers en het voortbestaan van je onderneming. Vanuit onze ervaring voorzien we je graag van de juiste hints, tips en oplossingen voor jouw onderneming.

Onze persoonlijke adviseurs zijn hiervoor jouw vaste aanspreekpunt. Door samen te kijken naar jouw situatie, kunnen we alle risico’s in beeld brengen en jou voorzien van een volledig onafhankelijk advies. Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.


Wij zijn dichtbij met onze vestigingen in Hardenberg en Gramsbergen. 

Samen sterker, samen verder

Licent is een groep van financieel dienstverleners en heeft de ambitie om de meest mensgerichte financiële dienstverlener van Nederland te zijn. Inmiddels zijn we met veel overtuiging onderweg als een groep van, voor en door ondernemers. Met meer dan 30 vestigingen zijn we actief in een groot deel van Nederland en worden we gezien als dé partner voor financieel dienstverleners die de kracht van samenwerking zoeken en hun eigen sterke lokale positie willen behouden en uitbouwen. Hierdoor staan wij samen sterk en ben jij altijd verzekerd van het juiste advies! 

Over Licent