Bespaar niet op goed advies

Zakelijk

Iedere onderneming loopt risico's. Bedrijfsschade en aansprakelijkheid zijn enkele van de bekendste. Op basis van een zorgvuldige afweging van de risico's, welke kunt u wel en welke kunt u niet zelf dragen, komen we tot een efficiënte oplossing die bovendien steeds up-to-date wordt gehouden.

Creatieve, vlotte oplossingen

Ondernemen is inherent aan het lopen van risico’s. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om de risico's van uw bedrijfsvoering adequaat af te dekken. De bedrijfsspecialisten van Dommerholt & Ten Brinke B.V. analyseren de bedrijfssituatie en komen tot een maatwerk-oplossing. Wij nemen uw zorgen uit handen en kunt u concentreren op úw specialiteit: Ondernemen.

Brede ondersteuning

Dommerholt & Ten Brinke B.V. is een adviseur die niet alleen meedenkt, maar ook samen met u vooruit kijkt. Wij leven ons in in uw onderneming en zoeken naar effectieve oplossingen voor de risico’s die u loopt, tevens houden we u op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen en nieuwe producten. Continue houden we uw verzekeringspakket tegen het licht. Dat biedt zekerheid. Krijgt u te maken met een schadegeval, dan bieden wij u vanzelfsprekend alle hulp. Zo leveren wij een bijdrage aan de continuïteit van uw onderneming.

Vraag meer informatie aan Maak een afspraak

Eenvoudig contact opnemen

Bel naar 0523 - 272 077

Stuur een mail

Zoek uw adviseur

Kom langs op ons kantoor

Ik wil graag teruggebeld worden

Dommerholttenbrinke