Bespaar niet op goed advies

Dommerholt & Ten Brinke B.V. is opgericht op 01 maart 1997.
Ons bedrijf is gevestigd aan de Stelling 12 op het bedrijventerrein Haardijk in Hardenberg.

We zijn actief op het gebied van Verzekeringen, Hypotheken, Pensioenen, Beleggen en Bancaire diensten en richt zich op inwoners en bedrijven binnen een straal van 50 kilometer rondom Hardenberg. In het bijzonder gaat de aandacht hierbij uit naar particuliere cliënten en het MKB.

Dommerholt & Ten Brinke B.V. levert kwalitatief goede adviezen aan bestaande en nieuwe klanten.
Kernwoorden in de benadering van cliënten zijn: klantgerichtheid (de klant staat centraal), deskundigheid, vriendelijkheid, integriteit (wij hebben te maken met veel vertrouwelijke gegevens) en betrokkenheid.

Wij zijn uw adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.
Dit vereist veel vakkennis en ervaring. Tevens houden we de relevante marktontwikkelingen nauwkeurig in de gaten. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij zijn namelijk lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. En het lidmaatschap kent de verplichting tot permanente educatie. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien. Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Vraag meer informatie aan Maak een afspraak

Eenvoudig contact opnemen

Bel naar 0523 - 272 077

Stuur een mail

Zoek uw adviseur

Kom langs op ons kantoor

Ik wil graag teruggebeld worden

Dommerholttenbrinke