De bank waar je nog gewoon naar binnen loopt

Regio Bank1123 825158

Bij Dommerholt & Ten Brinke vind je een bank in de buurt waar je binnen kunt lopen voor al je vragen en persoonlijk advies. Bij ons zijn al jouw bankzaken voor betalen en sparen in professionele en vertrouwde handen. Geldzaken regelen zoals jij dat graag wilt. Online of gewoon ouderwets geld storten of opnemen aan de balie, het kan bij ons allemaal!

RegioBank. Uw bank dichtbij.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij alle moderne bankproducten, met de luxe van onze RegioBank adviseur. Zij staan altijd voor je klaar om te helpen bij jouw bankzaken. Een kantoor om de hoek, met een adviseur die je kent.

Online en offline bankieren

Bij RegioBank ben je overal op de hoogte van jouw bankzaken dankzij online bankieren. Thuis via internet of onderweg via de Mobiel Bankieren App. Je kunt natuurlijk ook nog steeds kiezen voor offline bankieren. Kom langs op een van onze kantoren, onze RegioBank adviseurs helpen je graag.

Jeugd

Leer je kind stap voor stap met geld omgaan. JongWijs is een speciaal pakket waarmee je je kind kunt leren wat goed sparen en verstandig uitgeven is. Ook krijg je van RegioBank voor jezelf en voor je kind praktische tips die passen bij de leeftijd van je kind.

Sparen voor je (klein)kind

Dankzij Zilvervloot wordt sparen voor je kind beloond. Terwijl je kind opgroeit, zet je een mooi bedrag opzij. Naast de variabele rente krijgt je kind een bonus over de inleg van 1% per volledig spaarjaar. Met een maximum van 10%.

Overstappen naar RegioBank

Open een nieuwe rekening en vraag onze overstapservice aan die jou helpt alles over te zetten naar jouw nieuwe rekening.

Wij zijn bij jou in de buurt

Pand Hardenberg

Dommerholt & Ten Brinke Hardenberg

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0523 - 272 077

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 09 38 42

Dommerholt & Ten Brinke Gramsbergen

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0524 - 745 000

Afspraak maken

Plan een adviesgesprek bij Dommerholt & Ten Brinke

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Wij zijn er voor jou

Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen en een persoonlijk advies te bieden. Maak een afspraak of kom bij ons langs.

Dommerholt Leonie Kleine Woltinge

Leonie Kleine-Woltinge

Relatiebeheerder RegioBank
Dommerholt Danielle Rietdijk Scheer

Daniëlle Rietdijk-Scheer

Relatiebeheerder hypotheken
Dommerholt Bernhard Habers

Bernard Habers

Adviseur particulier