Kosten hypotheekadviseur

2020 07 04 60

Wat kost een hypotheekadviseur?

De financiering voor jouw woning moet passen bij de levensfase waarin jij je bevindt. Een onafhankelijk hypotheekadviseur van Dommerholt & Ten Brinke kan je hierin helpen. In een gratis oriëntatiegesprek maken we kennis met elkaar en brengen we jouw wensen en behoeften in kaart. Daarna begeleiden we je stap voor stap om tot de hypotheek te komen die het beste bij je past door jouw hypotheek(rente) te berekenen en mogelijke vragen te beantwoorden.

Uiteraard is het afhankelijk van het vraagstuk en de bijkomende werkzaamheden, maar de kosten voor een persoonlijk hypotheekadviseur liggen meestal tussen de € 1.500 en € 3.000 euro. Belangrijk om te weten is dat je de bemiddelingskosten voor een hypotheekadviseur zelf moet financieren en niet mee kunt nemen in je hypotheek. Een kleine meevaller is dat de kosten van een hypotheekadvies aftrekbaar zijn. De kosten die je maakt voor het advies over verzekeringen bij de hypotheek zijn echter niet aftrekbaar.

Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Neem contact met ons op.

Wij brengen jouw situatie in kaart.

Je ontvangt een advies op maat.

We checken jouw situatie jaarlijks.

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over Dommerholt & Ten Brinke en de mogelijkheden? In een online oriëntatiegesprek maken we graag (gratis) kennis met elkaar. Zo leer jij jouw persoonlijk adviseur kennen en kunnen wij meedenken met jouw situatie. Samen bekijken we je opties en de mogelijke stappen in het hypotheek traject. De inschatting van de kosten van het hypotheek advies delen we vervolgens transparant met je. Zo weet jij vooraf waar je aan toe bent bij het hypotheektraject.

Contact
2020 06 16 17

Wij zijn bij jou in de buurt

Pand Hardenberg

Dommerholt & Ten Brinke Hardenberg

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0523 - 272 077

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 09 38 42

Dommerholt & Ten Brinke Gramsbergen

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0524 - 745 000

Afspraak maken

Een passende hypotheek

Elke situatie kent een passende hypotheekvorm. Of je nu op het punt staat om je eerste huis te kopen of juist op zoek bent naar een tweede hypotheek voor een vakantiewoning. Voordat je een hypotheek kiest, is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij jou past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden we mogelijke vragen.

Plan een adviesgesprek bij Dommerholt & Ten Brinke

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers