Hypotheek afsluiten

Hypotheek header 03

Een hypotheek afsluiten

Wil je een woning kopen of ben je juist op zoek naar extra financiering voor een verbouwing, nieuwbouwproject of een tweede (vakantie)huis? Dan sta je op het punt om een hypotheek af te sluiten. De hoogte van jouw maximale hypotheek is afhankelijk van veel verschillende zaken.

Wanneer je een hypotheek afsluit, kan het bedrag dat je leent maximaal 100% van de woningwaarde zijn. De extra kosten die je maakt zoals taxatiekosten, notariskosten of de kosten van een hypotheekadviseur moet je zelf financieren. Onze erkende hypotheekadviseurs denken daarom graag mee met jouw situatie.

Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Neem contact met ons op.

Wij brengen jouw situatie in kaart.

Je ontvangt een advies op maat.

We checken jouw situatie jaarlijks.

Hypotheek advies

Wil je weten welk type financiering past bij jouw persoonlijke situatie of meer informatie over een bepaalde hypotheekvorm? Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw behoeften in kaart te brengen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of laat ons jou terugbellen.

Contact
2020 06 08 43

Wij zijn bij jou in de buurt

Pand Hardenberg

Dommerholt & Ten Brinke Hardenberg

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0523 - 272 077

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 09 38 42

Dommerholt & Ten Brinke Gramsbergen

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0524 - 745 000

Afspraak maken

Een passende hypotheek

Elke situatie kent een passende hypotheekvorm. Of je nu op het punt staat om je eerste huis te kopen of juist op zoek bent naar een tweede hypotheek voor een vakantiewoning. Voordat je een hypotheek kiest, is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij jou past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden we mogelijke vragen.

Plan een adviesgesprek bij Dommerholt & Ten Brinke

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers