Bespaar niet op goed advies

Particulier

Iedereen loopt risico’s in het dagelijkse leven, in het verkeer, tijdens het werk en het sporten of op het gebied van aansprakelijkheid en sociale zekerheid. Deze risico’s brengen onzekerheid met zich mee. Maar ook op het gebied van uw financiële situatie, zoals aankoop van een woning, vermogensopbouw ten behoeven van uw pensioen brengt de nodige onzekerheid met zich mee. Op basis van een zorgvuldige afweging komen we tot een goede oplossing die bovendien steeds up-to-date wordt gehouden.

Creatieve, vlotte oplossingen

Leven is inherent aan het lopen van risico’s en het nemen van beslissingen die van invloed zijn op uw financiële situatie. De specialisten van Dommerholt & Ten Brinke B.V. analyseren dit graag en bekijken welke maatregelen u moet treffen.

Brede ondersteuning

Dommerholt & Ten Brinke B.V. is een adviseur die niet alleen meedenkt, maar ook samen met u vooruit kijkt. Wij leven ons in in de financiële situatie van u en uw gezinsleden. Wij zoeken naar effectieve oplossingen, waarbij we u op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen en nieuwe producten. Continue houden we uw verzekeringspakket tegen het licht. Dat biedt u zekerheid. Krijgt u te maken met een schadegeval, dan bieden wij u vanzelfsprekend alle hulp.

Vraag meer informatie aan Maak een afspraak

Eenvoudig contact opnemen

Bel naar 0523 - 272 077

Stuur een mail

Zoek uw adviseur

Kom langs op ons kantoor

Ik wil graag teruggebeld worden

Dommerholttenbrinke